BALIKESİR / BANDIRMA - Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz 9B sınıfı öğrencisi Batu BOZKURT Balıkesir ilinde düzenlenen okullar arası 63 kiloda Boks müsabakalarında B Genç kategorisinde il birincisi olmuştur.Basarilarinin devamını dileriz.

Eyl

Bandırma Kültür Eğitim Vakfı Başkanlığı (KEV) okulumuz dahil ilçemizde bulunan 5 okula 3D yazıcı desteğinde bulundu. Eğitimde yeni teknolojilerin önem kazandığı bu zamanlarda okullarımızın en çok ihtiyazı olan 3d yazıcıları okullarımız ile buluşmasını sağlayan Vakıf başkanı Yavuz DEMİRALAY ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin yeni teknlojilere daha iyi adapte olup kendilkerini daha çok geliştireceği ve ülkemize daha iyi bireyler olarak hizmet edecek olmalarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Eyl

Erasmus+ Mesleki Eğitimi akreditasyonu kapsamında Sırbistan'ın krgujevac şehrine stajlarını yapmak için giden bilişim teknolojileri alaı öğrencilerimizden Enes Emre YILDIZ , İbrahimOğuz BARUT ve Fahri Yunus Emre SAYDIM stajlarını tamamlayıp okulumuz döndüler. Kragujevac şehrinde bulunanan Yazlımı ve Robotik çalışmalar üzerine hizmet veren Himera şirketinde eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz çok guzel bir eğitim sürecini tamamlasıktan sonra okulumuzdan mezun oldular. Bu süreçte hem hem kendilerine hemde süreçte görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

EĞİTİM KURUMLARI KONTROL KLAVUZU

SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ